fodbold

Hvad kan du gøre hvis der ikke er penge til at få barnet til fodbold?

Vi ved godt at rigtig mange forældre ønsker det bedste for deres børn. De ønsker at deres børn kan gå til fodbold ligesom alle andre børn, men når de ser på økonomien er der altså ikke penge nok til at betale for den ugentlige fodboldstræning, og derfor ender det altså med at blive sorteret fra. Det er sådan en skam når forældrene og børnene virkelig ønsker at barnet skal gå til fodbold, men ikke kan gøre det fordi økonomien ikke rækker til det. I dette scenarie har vi nogle anbefalinger til hvad du kan gøre som forældre.

Tag et lån

Hvis økonomien er svag lige nu, kan du altid overveje et hurtig lån. Et hurtig lån er som navnet antyder et lån, som er nemt at ansøge, og som hurtigt bliver udbetat. Det er som sagt lynhurtigt, og med dette kan du have penge til at dit barn kan gå til fodbold som han/hende ønsker det. Husk dog på at lånet skal tilbagebetales hurtigt, og derfor bør du måske overveje et banklån i stedet.

Spil fodbold med børnene i haven i stedet

Hvis pengene ikke rækker til det man ønsker skal man altid huske at tænke alternativt. Så hvis pengene ikke rækker til fodbold bør du se muligheder i stedet for at se begrænsninger. Du kan f.eks. foreslå børnene at tage uden for og spille fodbold sammen med kvarterets andre børn. Det plejer altid at blive super hyggeligt, det skaber et fællesskab, sammenhold og meget andet vigtigt. Du kan også tage med børnene ud. På den måde bliver både du og børnene stimuleret. Dette er vamt anbefalet, og både forældre og voksne plejer at elske det. Du kan for eksempel spille Brazil, gris eller mange andre spil med børnene. Det kan sommetider være pinligt hvis man bliver nakket af børnene, men det er bare en del af charmen. Så hvad venter du på? Kom uden for og hyg med dit barn. Der findes kun dårlige undskyldninger.